Factor Base Detox

21.10.2014 22:22

POSÍLENÍ FUNKCE JATER:

Játra jsou největším a také jedním z nejvytíženejších orgánů našeho těla. Jsou centrálním orgánem látkové výměny. Mají klíčovou roli v metabolismu sacharidů, tuků i bílkovin, jsou trávicí žlázou, která produkuje žluč, i žlázou endokrinní, ve které se tvoří některé hormony, jsou orgánem zásobním, ukládají glykogen, železo a některé vitamíny, jsou v nich tvořeny bílkoviny krevní plasmy a nezastupitelná je jejich úloha při detoxikaci organismu.

tento produkt obsahuje :

Ostropestřec mariánský podporuje detoxikační funkce jater, chrání jaterní tkáň, pomáhá při regeneraci jaterních buněk, stimuluje regeneraci poškozených, či zničených jaterních buněk, optimalizuje funkci žaludku. 

Prorostlík čínský přispívá k čištění, tonizaci a posílení jater, má antibakteriální účinky,čistí krev, snižuje hladinu cholesterolu v krvi

Lopuch větší stimuluje funkci jater a žlučníku. -čistí krev, stimuluje vylučování moči, pomáhá tělo zbavovat nadbytečné kyseliny močové a vápníkových usazenin (kalcifikaci), usnadňuje trávení - obzvláště tuků (často se používá při odtučňování), pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi.

Smetanka lékařská má vynikající diuretické účinky, čistí krev, absorbuje toxiny, působí proti výskytu škodlivých bakterií v tlustém střevě, zklidňuje trávící trakt, pomáhá pročišťovat játra a ledviny, napomáhá funkci žaludku, pomáhá v něm udržovat fyziologickou kyselost.

Česnek setý čistí krev, chrání organismus proti působení cizorodých látek a alergenů, stimuluje odstraňování odpadních metabolitů střevním traktem, příznivě ovlivňuje dýchací cesty, stimuluje jaterní funkci, eliminuje viry, bakterie, kvasinky (kandidózy) i parazitické červy.

Amla - indický angrešt podporuje detoxikační procesy v těle, vyniká vysokým obsahem antioxidantů, působí příznivě na trávení, pomáhá udržovat pravidelnost střevní funkce.