Factor Base Kids

21.08.2013 13:32

Doplněk stravy (60 žvýkacích tablet s příjemnou jablkovou příchutí) s vitaminy a minerály pro děti určený především k posílení obranyschopnosti. Je koncipován jako multivitamín, jehož užívání je pro děti příjemné a jednoduché - tablety se rozžvýkají jako bonbóny.

-obsahuje vysoce bioaktivní vápník,speciální kombinaci forem vitamínu C-extrakt ze šípku a kyselinu askorbovou,betaglukany z přírodních kvasnic

Doporučuji Factor Base Kids v obdobích zvýšené zátěže pro organismus - tělesné i duševní, v období vyššího výskytu nemocí, v období rekonvalescence a zejména v zimě a na jaře, kdy je nutný zvýšený přísun vitamínů a stopových prvků.

-je ochucen 100% přírodním nekalorickým sladidlem(rostliny stévie),proto je vhodný pro alergiky
-při nevolnostech (mapř- v autě,na kolotoči,...)
-při nachlazení
Díky unikátnímu vysoce bioaktivnímu vápníku z mořských řas je Factor Base Kids ideální pro podporu zdraví zubů, kostí a kloubů i celého pohybového aparátu.
Rozsáhlá škála klinických pokusů prokázala účinnost použitého mořského multiminerálního komplexu také u premenopauzálních žen, ohledně vlivu na hustotu kostí u postmenopauzálních žen nebo např. ohledně vlivu na hustotu minerálů v kostech irských žokejů, prováděly se studie výkonu u závodních cyklistů atd.
Bylo prokázáno, že poskytuje úlevu od symptomů osteoartritidy kolena, studie o zánětu potvrdila protizánětlivé účinky.
Dávkování od 3 do 6 let 1 tabletu denně,
dětem starším 6 let 2 tablety denně,
dospělým 4 tablety denně.
Při pravidelném užívání vystačí dětem balení 60 ks žvýkacích tablet na 30 až 60 dní.
60 tablet 705 ,-Kč 
poštovné zdarma