Ok Gama plus

21.08.2013 13:39

JE OK GAMA+ Z PŘÍRODNÍCH SUROVIN?

Odpověď

Ano. OK Gama+ je vyrobena z unikátních a vysoce čistých ingrediencí, které zaručují tu nejlepší kvalitu výrobku. Základními účinnými složkami přípravku jsou rybí olej (deodorizovaný se zvýšeným obsahem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA), řepkový olej (z bezerukových a bezglukosinulátových odrůd řepky) a jeho deriváty, mletá semena sezamu indického, mletá nať přesličky rolní, suchý extrakt rozmarýny lékařské obohacené vitamíny E, A a D3. Přípravek je ochucen přírodním sladidlem - sukralozou a přírodním pomerančovým aromatem. Jako všechny produkty OKG je OK Gama+ zcela bez chemické stabilizace.

PROČ JE DŮLEŽITÉ ZAČÍT UŽÍVAT OK GAMA+ PRÁVĚ TEĎ?

Odpověď

 

Unikátní vazba organického křemíku (Si) a jeho vzácná kombinace s ostatními ingrediencemi výrobku OK Gama+ je nezbytná pro zajištění pevnosti a integrity vnitřní výstelky všech cév. Stimuluje cirkulaci krve, obsahuje životně důležité v tucích rozpustné vitamíny a brání vyplavování vápníku (Ca) z Vašeho organismu. Zároveň pomáhá regulovat absorpci vápníku z potravy a hladinu vápníku v krvi, zvýší jeho hladinu ve Vašem těle a stimuluje jeho ukládání do kostí, což vede ke zvýšení jejich pevnosti. OK Gama+ díky vysokému obsahu a čistotě omega-3 nenasycených mastných kyselin podporuje a posiluje kardiovaskulární systém - příznivě ovlivní stav a funkci srdce a cév, napomůže udržet žádoucí hladinu cholesterolu, podpoří normální krevní tlak. Navíc pomůže celkově posílit obranyschopnost Vašeho organismu. OK Gama+ zpevní Vaši pohybovou soustavu. Obzvlášť pečlivě vyvážené složení výrobku omezí zánětlivé stavy v kloubech, stimuluje regeneraci chrupavky - redukuje aktivitu enzymů degradujících chrupavku, aktivuje enzymy řídící její regeneraci a rovněž stimuluje tvorbu kolagenu. Zároveň přispěje k žádoucí pružnosti a kvalitě Vaší kůže a zároveň k pěknému vzhledu kůže, nehtů i vlasů. OK Gama+ posílí ochranu Vašeho organismu proti nebezpečným účinkům civilizačních vlivů, má antioxidační účinky - chrání organismus před působením nebezpečných kyslíkových radikálů. OK Gama+ svým jedinečným působením velmi významně zvýší účinnost výrobku OK Beta+.

-pomáhá zachovávat pružnost a pevnost cévních stěn

-vynikají na osteoporozu(řídnutí kostí)

-prospěšná pro kvalitu a zdravý vzhled kůže,nehtů a vlasů

-posiluje revitalizaci kloubní chrupavky

-podporuje jaterní funkci

-usnadňuje trávení

-vhodný k pročištění těla

-posiluje oční sítnici

-vhodný při velké kazivosti zoubků u dětí

-pro těhotné a po porodu proti stresu
-při migrénách

 Doporučuji užívat 1 čajovou lžičku (cca 5 ml) - dospělí 1-2x za den, děti od 3 let 1x za den. Při pravidelném užívání 1x za den vystačí balení 115 ml na 23 dní. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Těhotným a kojícím ženám doporučujeme užívat po konzultaci s lékařem. 

    115ml 900,-Kč